OKUL BAŞARISINI ARTIRMAYA YÖNELİK TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Okulumuzdaki Akademik, Sportif ve Sosyal Başarıyı artırmak için Öğrencilerimiz ve Velilerimiz ile birlikte Rehber Öğretmenimiz ve Branş öğretmenlerimizle Toplantılarımız devam etmekte. Başarıyı Artırmak için Karşılaşılan Sorunların ele alındığı toplantıda, Okul Yönetimi, Öğretmenler ve veliler olarak yapılması gereken konular teker teker ele alındı. Okul Müdürü Cihangir KUMRUOĞLU, Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Sevdenur BAYDAŞ ve Matematik Öğretmenimiz Selma ALDEMİR'in velileri bilgilendirdikleri ve beklentiler dile getirildi.

01.11.2019 528

01-11-201901-11-201901-11-2019