YILDIZ KIZLAR DART TURNUVASINDA İL BİRİNCİSİYİZ

YILDIZ KIZLAR DART TURNUVASINDA İL BİRİNCİSİYİZ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Organize edilen Dart Turnuvasında Okulumuz Yıldız Kızlar Dart Turnuvasında İl Birincisi Oldular. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Furkan SİLAHLI Yönetiminde Oluşturulan Kızlar takımında; İlayda AYKANAT, Melek POYRAZ, Çiğdem DENİZ ve Gül ÇELİK'in katıldığı Yıldız Kızlar takımımız İl birincisi Olarak büyük Başarı sağladılar ve Balıkesir Temsilcisi Olarak Manisada Bölge Turnuvalarına katılacaklardır.  

26.12.2019 705

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Organize edilen Dart Turnuvasında Okulumuz Yıldız Kızlar Dart Turnuvasında İl Birincisi Oldular. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Furkan SİLAHLI Yönetiminde Oluşturulan  Kızlar takımında; İlayda AYKANAT, Melek POYRAZ, Çiğdem DENİZ ve Gül ÇELİK'in katıldığı Yıldız Kızlar takımımız İl birincisi Olarak büyük Başarı sağladılar ve Balıkesir Temsilcisi Olarak Manisada Bölge Turnuvalarına katılacaklardır.  

Ayrıca Yine Okulumuz Yıldız Erkekler Takımımızda İl Üçüncüsü oldular. Okulumuzda Yıldız Erkekler takımında; Enver SOYDAN, Cem BİRGÜL, Fırat SOYDAN ve Müjdat AYVERDİ'nin katıldığı Yıldız Erkekler takımımız İl Üçüncüsü Olarak Okulumuzun ismini Duyurmayı başardılar. 

26-12-201926-12-201926-12-2019