"Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım, O İş Bende!" konulu kompozisyon yazma yarısmasında 7-A sınıfından seçilen Işıl Bulut adlı öğrencimiz Balıkesir birincisi olmustur.

Bakanlıgımız tarafınfan uzay konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Bakanlıgımıza bağlı yurt genelinde tüm resmi ortaokul öğrencileri arasınds "Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım, O İş Bende!" konulu kompozisyon yazma yarısmasında Türkce öğretmenlerimiz Ümmü Gülsüm Karakoç ve Canan Caner baskanlıgında 7-A sınıfından seçilen Işıl Bulut adlı öğrencimiz Balıkesir birincisi olmustur. Seçilen kompozisyon ilimizi temsil etmek üzere Bakanlığa gönderilip Türkiye geneli seçmelerine katılmaya hak kazanmıstır. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

24.04.2024 12

24-04-202424-04-2024